Start spreading the news, They are leaving next year
, They want to be a part of it, New York, New York

Drie Bergense kunstenaars – Jerome Bech, Katja Hoogeboom en Giorgi Shengelia – exposeren hun werk van 1 tot en met 5 februari 2018 in de Gallery32. Een deel van de tentoonstelling is een preview van werk dat in 2018 in New York te zien zal zijn.

Jerome Bech maakt schilderijen en objecten. Kenmerkend in zijn werk is de ironische toon van zijn maatschappijkritische inslag. Met fantasiefiguren in de hoofdrol steekt hij veelal de draak met het menselijk tekort. Zo geeft hij door zelfreflectie en ridiculisering allerlei op het oog ongecompliceerde zaken een diepere betekenis.

SONY DSC

Giorgi Shengelia werkt de ene keer thematisch en conceptueel en de andere keer zijn het louter gevoel en het leven die domineren in zijn schilderijen en beelden. Uitgangspunt van zijn expressieve werk is telkens een geïnterpreteerd idee. Altijd in natuurlijke kleuren werkt dit de ene keer abstract en de andere keer figuratief uit.Katja Hoogeboom heeft een grote fascinatie voor het vrouwelijk lichaam. Haar werk toont het sensuele, krachtige, emotionele en het theatrale ervan. In felle kleurcombinaties en vol van textuur houdt zij het met haar kwast en paletmes de ene keer bij de vrouw als geheel en de andere keer zoomt zij volledig in op het door haar zo geliefde onderwerp.

Flashback II

Flashback II
Giorgi Shengelia

20 oktober – 29 oktober
Gallery32
Van Blaaderenweg 32
1862 JP Bergen

In Gallery32 exposeert Giorgi zijn schilderijenserie Flashback II.
Giorgi Shengelia genoot zijn opleiding aan de Kunstacademie in Tblisi (Georgië). Hij woont en werkt sinds 2003 in Bergen. De opening van Flashback II vindt plaats op 19 oktober om 18:00 uur aan de Van Blaaderenweg 32.